Comedyklubben Viby Sjælland: Natasha Brock og Omar Marzouk - Comedyklubben

Comedyklubben Viby Sjælland: Natasha Brock og Omar Marzouk

Karsten Green

Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up i 2004, og på trods af hans ikke- eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er ikke noget han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet stand-up, og det har gjort ham knivskarp på en scene.
Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det..
Ud over stand-up har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu Gumball, Tåber på eventyr og senest Testkaninerne. Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som Dybvaaaaad, Gir det mening – ifølge Torben Chris, Zulus Årskavalkade, Torben Chris rydder op og mange andre.
På trods af Karsten Greens lange TV-CV er det dog på scenen han hører hjemme, og det er her han skal opleves.

Natasha Brock

Lad dig ikke narre af Natasha rare og uskyldige udseende. Hun er skarp, spydig og skide sjov! Natashas emnevalg er bredt. Alt fra finurlige observationer i dagligdagen, til bagsiden af det at være kvinde. Stilen og energien på scenen er rolig. Og det gør bestemt intet, for med en kombination af enormt velskrevne jokes og nærhed til publikum, vælter hun udover scenekanten. Glæd dig! Vi lover, at det ikke bliver sidste gang du ser til hende!

Cosmos

Søndergade 11, Viby Sj
19 March 2024, 8:00

Kunstnere

Karsten Green

Natasha Brock

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker