Comedyklubben Præstø: Michael Schøt, Oliver Stanescu og Karsten Green - Comedyklubben

Comedyklubben Præstø: Michael Schøt, Oliver Stanescu og Karsten Green

Michael Schøt

Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned – og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Oliver Stanescu

Oliver Stanescu er en af de allerstørste nye navne på den danske comedyscene og på vej til at etablere sig som en som et absolut topnavn.

Oliver debuterede i 2017 og vandt samme år stand-up talentkonkurrencen ”De nyeste nye”. Siden da er det gået rigtig stærkt.

I 2021 vandt prisen som
Zulu Comedy Gallas ”Årets Talent”, og har siden optrådt adskillige gange på Tv2 og Tv2 Zulu, senest i Melvin Kakooza Show (TV2), En Stor aften med Simon Talbot (TV2) og Zulu Open mic i 2021 og 2022 (TV2 Zulu).

Stilen på scenen bærer præg at stærke punchlines, med tilbagelænet, charmerende levering med et smil på læben.
Oliver er desuden virkelig god til at gribe det der sker i rummet og bruge det i sin optræden, da han elsker at inddrage impro-comedy i sit show, som gør oplevelsen endnu mere unik og nærværende for publikum.

Senest har du kunnet se Oliver på tour med hans
første solo stand-up show ”Kronisk Sjov”, der modtog store roser.

Endelig er han vært på den meget populære podcast ”Go tur Hjem”, der har mere end 10.000 ugentlige lyttere.

Karsten Green

Karsten Green debuterede som komiker til DM i stand-up i 2004, og på trods af hans ikke- eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er ikke noget han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet stand-up, og det har gjort ham knivskarp på en scene.
Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det..
Ud over stand-up har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt Comedy Fight Club, Ups! Det er live, Zulu Gumball, Tåber på eventyr og senest Testkaninerne. Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som Dybvaaaaad, Gir det mening – ifølge Torben Chris, Zulus Årskavalkade, Torben Chris rydder op og mange andre.
På trods af Karsten Greens lange TV-CV er det dog på scenen han hører hjemme, og det er her han skal opleves.

Pakhus8 Præstø

Havnepladsen 8, Præstø
21 March 2024, 12:00

Kunstnere

Michael Schøt

Oliver Stanescu

Karsten Green

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker