Comedyklubben på Parkteatret Frederikssund - Comedyklubben

Comedyklubben på Parkteatret Frederikssund

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i stand-up 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.
Du kender Mikkel fra Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu, som han i øvrigt også vandt! Sit første one man show ”Hvid skyld”, der også udkom hos Netflix. Senest har han turneret Danmark med sit onemanshow “Vanvittig”.
Selvom Mikkel, allerede nu, er blandt de etablerede og hårdtarbejdende komikere i landet, vil vi vove at påstå, at du kommer til at kigge tilbage på hans karriere og sige: “Jeg så ham da han var på vej op”. For Mikkel bliver stor. Han bliver rigtig stor.

Anders Fjelsted

Anders Fjelsted har formået at tage sin barnlige nysgerrighed med ind i sit voksenliv, og det – kombineret med over 25 års erfaring – gør ham til en utroligt dygtig og driftsikker komiker. Han leverer et kanonshow hver gang.

Han har sine to shows “Barnligt voksen” & ”Lige ved og voksen” bag sig. Men han folder sig absolut oftest ud, på de mange klubscener rundt i landet.

Anders Fjelsted får bare folk til at grine. Altid en garanti for et godt show.

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Parkteatret Frederikssund

Jernbanegade 41, Frederikssund
28 August 2023, 7:00

Kunstnere

Mikkel Klint Thorius

Anders Fjelsted

Valdemar Pustelnik

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker