Comedyklubben Nustrup: Omar Marzouk, Daniel Lill og Valdemar Pustelnik - Comedyklubben

Comedyklubben Nustrup: Omar Marzouk, Daniel Lill og Valdemar Pustelnik

Omar Marzouk

Omar har igennem årene begejstret tv-seere, publikum og anmeldere når han har sørget for både grin og diskussion. Omar kunne i 2012 opleves i “Omars Ark” på DR2 samt i det anmelderroste one-man show “Omskåret”, der blandt andet fik fem stjerner i BT, fire stjerner i Børsen og fire hjerter i Politiken. Senest har man kunnet opleve Omar Marzouk, da han var rundt i landet med sit one man show “Bange for sjov”.
Omar Marzouk har desuden kunnet opleves i den roste “Stand-up Revy” fra 2016 til 2023 hvor han med Flemming Jensen, Michael Schøt og Sebastian Dorset leverer samfundssatire på højeste plan.

Daniel Lill

Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komikere. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.
Daniel var i 2014 nomineret til Årets Komikertalent under Zulu Comedy Galla og har sidenhen leveret solide projekter såsom hans onemanshows “Livslimbo” & “Glad I Låget”.

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Nustrup Sogns Forsamlingsgård

Skolevej 62, Nustrup
04 April 2024, 8:00

Kunstnere

Omar Marzouk

Daniel Lill

Valdemar Pustelnik

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker