Comedyklubben Junior Rønde: Valdemar Pustelnik, Kim Andersen, Lars Udengaard, Pelle Møller - Comedyklubben

Comedyklubben Junior Rønde: Valdemar Pustelnik, Kim Andersen, Lars Udengaard, Pelle Møller

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Kim Andersen

Kim Andersens blanding af comedy, mentalisme og bizar magi er unik. Dette sikrede ham bl.a. en plads som ét af ”de nye håb” i Zulu Comedy Galla 2011 i Operaen.

Dagens Danmark skriger på actionfyldt underholdning og oplevelser ud over det sædvanlige. Det er netop, hvad Kim Andersen leverer, når han står på scenen eller bevæger sig fra bord til bord og drager gæsterne ind i sit særprægede univers af humoristisk, hårdtslående magi.

Kim Andersen er tryllekunstner med speciale i close-up magi og skøre påfund. Med sin ekspertise og sit barnlige sind tryllebinder, ja undskyld udtrykket, han sit publikum, så man til sidst sidder blæst bagover og tænker: “Hvordan i alverden, gjorde han det?”

Lars Udengaard

Tryllekunst, skuespil, improcomedy – Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.

Syddjurs Egnsteater (Værelse 313), Rønde

Hovedgaden 10, 8410 Rønde
19 October 2022, 2:00

Kunstnere

Valdemar Pustelnik

Kim Andersen

Lars Udengaard

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker