Comedyklubben Ikast: Lasse Madsen, Valdemar Pustelnik, Simon Væver - Comedyklubben

Comedyklubben Ikast: Lasse Madsen, Valdemar Pustelnik, Simon Væver

Lasse Madsen

Lasse Madsen er en af de største nye stjerneskud på den danske stand-up scene. Især på Instagram har hans sjove videoer samlet et stort publikum, men han har længe bevist, at han er så meget mere end sjove videoer, og med sit seneste oneman show spillede han for fulde hus over hele landet.Lasse Madsen især er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinærer gode improvisation. Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Hjemmebanen er på stand-up scenen, og det viser han tydeligt! Han er altid en garanti for et godt stand up show.

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Vært: Simon Væver

Danmarksmesteren i Stand-up 2019 er hoppet med på Comedyklubben-holdet. Simon Væver er energisk ung herre, som tog publikum med storm under DM i Stand-up. En forrygende og alsidig komiker, som knokler røven ud af bukserne. Han tager intet for givet, og bestræber sig på, at blive bedre og bedre, for hver gang han optræder. Simon har haft en depression og dette kombineret med hans ADD diagnose, har han lært at se verden fra nogle helt unikke vinkler, som kun kan fremtvinge latter og glæde i selv de alvorlige emner. Glæd dig til at opleve Simon Væver. Han er kommet for at blive.

Bakkehuset Ikast

Strøget 47, Ikast
05 October 2022, 8:00

Kunstnere

Lasse Madsen

Valdemar Pustelnik

Simon Væver

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker