Comedyklubben Aabybro: Dan Andersen, Brian Mørk, Peter Werner - Comedyklubben

Comedyklubben Aabybro: Dan Andersen, Brian Mørk, Peter Werner

Dan Andersen

Efter flere år i branchen som hardcore stand-up komiker, gjorde Dan en gang for alle op med fordommen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon, da han udvidede genren og tog sin guitar med på scenen. Dan Andersen har gjort sig landskendt med sit spektakulære guitarshow. Han har været med i stort set alt, der er værd at tale om i dansk comedy. Han er kendt for have et virkeligt godt tag i publikum, der elsker mixet af sange og rendyrket stand-up.

Brian Mørk

Brian Mørk er standup komiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit talkshow og live improcomedy-podcast Brian Mørk Show.
Brian har været med i mange forskellige TV-udsendelser på både Danmarks Radio og TV 2. Blandt de udsendelser, som han har medvirket i er Talegaver til Børn og det efterfølgende Comedy Aid.

Vært: Peter Werner

Siden hans debut i 2016, har han knoklet for, at blive bedre og bedre til sit fag. I 2021 vandt Peter Werner DM i Stand-up, og han arbejder stadig på højtryk for, at forfine sine færdigheder.

Peter er ikke bleg for at gribe fat i sit eget liv, og både joke med fortiden, nutiden og fremtiden. Èt er i hvert fald sikkert – Peter ved hvad han laver, og det er langt fra sidste gang, du har set til ham.

Kultur- Erhvervscenter Jammerbugt

Søparken 2, Aabybro
06 September 2022, 8:00

Kunstnere

Dan Andersen

Brian Mørk

Peter Werner

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker