Valdemar Pustelnik

Book Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

“Valdemar har en utrolig karismatisk personlighed, som både rummer en masse ro og stabilitet, krydret med en masse krøllede tanker og observationer. Vi fik et fantastisk veludført show, hvor Valdemar flere gange viste at han havde forberedt sig grundigt, da han ramte ned på flere observationer/punkter I vores branche. Og efterfølgende har tilbagemeldingerne fra de enkelte deltagere været yderst positiv. De kunne ikke huske menuen for aftenen, men de kunne huske Valdemar! 😊 Vi giver Valdemar vores varmeste anbefalinger herfra.”

Alexander Lyhne Christensen, Volkswagen Slagelse.

“Til vores årlige medarbejderseminar for 350 personer fra 7 lande, havde vi engageret Valdemar Pustelnik som vært. Valdemar forstod hurtigt hvad det var for en type arrangement vi ønskede og var en god sparingspartner ifm. planlægning. Vi endte med at få en meget vellykket dag og Valdemar formåede at styre os fint gennem de enkelte programpunkter med en kombination af relevante kommentarer krydret med humor. Valdemar var nærværende og bidrog også selv til agendaen ved at holde dialogen i gang mellem scene og publikum når det var nødvendigt, og som en del af programmet afviklede han sit eget talkshow med sjove indslag og spørgsmål til medarbejdere. Dagen var en stor succes og alt blev gennemført på upåklageligt engelsk. Vi har haft en fin dialog direkte med Valdemar hele vejen igennem forløbet, og med mange positive tilbagemeldinger er der ingen tvivl om, at Valdemar er en perfekt vært/ordstyrer/konferencier/stand-up’er til et arrangement som vores med gæster fra mange forskellige lande og kulturer.”

Lasse Grunstrup, Marketing, KILROY International A/S

“Valdemar er rasende underholdende. Oveni formåede han, at slå de helt rigtige toner an og rase over tingenes tilstand i den helt rigtige toneart.”

Simon Bauer, Dansk Jernbaneforbund

Privatjob for ortopædkirurger: “Valdemar fik programmet for vores møde og en beskrivelse af, hvem gruppen bestod af og kunne med de få oplysninger ramme spot on i sin underholdning. Det er svært, når man ikke kender en, der skal underholde og vælge én. Men Valdemar kan anbefales !”

Morten Blomgren

For børn med Comedyklubben Junior: “Valdemar og Anders lavede et godt show på Kirkebakkeskolen, som blev transmitteret ud til 900 mennesker. Forældre, elever og personale. De elever fra 0. til 6. klasse, som var tilstede på skolen, gav dem mellem 4,5 og 5 ud af 5 mulige for underholdning. Der var var både standup og sjove vinkler og tryllerier, der overraskede. Tak for showet J”

Henrik Havnsgaard Christensen, Skoleleder Kirkebakkeskolen

Book Valdemar til dit arrangement

Refshalevej 167F, 1432 København K