UngDebat

Book UngDebat

Med UngDebat har komiker Valdemar Pustelnik udviklet et debatformat til unge, hvor vi kan lave politiske debatter, der fokuserer på de unges hverdag og de politiske emner der betyder noget for dem.
Her tages udgangspunkt i en levende dialog med eleverne og lader deres spørgsmål og interesse være katalysator for udveksling af holdninger og dialog.

Om Ungdebat:
– Har været afholdt på skoler over hele landet i forbindelse med både Skolevalg, Folketingsvalg, Kommunalvag og Ungdommens Folkemøde.
– Valdemar Pustelnik har arbejdet som komiker og ordstyrer i mere end 10 år og har lavet stand-up siden 2010 med optrædener på bl.a. Zulu Open Mic.

Pris: 10.000 kroner + transport.

Hvis I har spørgsmål og ønsker at høre om mulighederne kan I kontakte Valdemar Pustelnik på valdemar@comedyklubben.dk eller på 26232151.

Valdemar fik med humor, viden og en portion alvor på fremragende vis eleverne til at deltage med engagement og iver i den politiske dialog. Han var dygtig til at inddrage de unge og finde emner med udgangspunkt i deres hverdag.

René Holm Hansen, Forstander Viby Efterskole

Fed aften med Valdemar som facilitator. Det var en stor succes da vi den 20. sept. 2022 havde inviteret en masse unge til at debattere ”politik”. Arrangementet var tænkt som et anderledes valgarrangement, hvor man ikke skulle hører repræsentanter fra de politiske partier, men i stedet give unge mulighed for at debattere de emner der var vigtigst for dem, og derigennem blive mere bevidste om deres eget ståsted. Valdemar havde en central rolle som facilitator, og han var enestående god til at holde debatten i gang, til at finde det rette tidspunkt til at skifte emne, og til at få vores unge til at føle sig trygge så de turde bevæge sig ind i debatten. Vi kommer helt sikkert til at brug Valdemar igen.

Helle Friis-Mikkelsen, UngRingsted

Valdemar formåede at styre løjerne på en sådan måde, at alle politikere oplevede sig hørt og at publikum blev inddraget – hvorved debatten blev levende og nærværende. Desuden mestrede Valdemar den svære balancekunst at blande seriøs politik og humor og det blev gjort på en sådan måde, at debatten hverken blev tør og kedelig eller plat og ligegyldig. Derfor kan jeg kun give Valdemar de varmeste anbefalinger og tænker ikke det er sidste gang at vi benytter os af Valdemars evner.

Anders Bo Thorsted, Daglig leder af Ungdomshuset Walker

Vi brugte Valdemar Pustelnik til en valgaften for unge, i forbindelse med kommunalvalget. Valdemar guidede folk igennem aftenen på en god og professionel måde, og vi var rigtig glade for samarbejdet med ham. Han var godt forberedt, og folk syntes godt om ham som vært.


Frank Weinberger, Ballerup Ungdomsråd

Fedt med det ”ping pong” Valdemar skabte mellem repræsentanterne fra ungdomspartierne og deltagerne. Han styrede debatten så fint og motiverende, at de unge næsten ikke kunne stoppe med at debattere igen.

Morten Birk Petersen, Ungdomsskoleleder Vesthimmerlands Ungdomsskole

Booking Debat

Refshalevej 167F, 1432 København K