“Din klode? Din fremtid? 2.0”

Book “Din klode? Din fremtid? 2.0”

“Din klode? Din fremtid?” – en interaktiv forestilling om klima og bæredygtighed.
Præsenteres i samarbejde med Pustelnik Entertainment

I denne sæson sender vi Comedyklubbens nyeste interaktive forestilling ”Din klode? Din fremtid?” på turné over hele landet.

Forestillingen er målrettet unge på folkeskoler og ungdomsuddannelser og tager med musik og humor fat i følelser og dilemmaer forbundet med klimadebatten.Det handler om klodens fremtid, ængstelse og frygt, håb om at kunne skabe forandringer og udfordringerne i at skulle forholde sig til fakta, fake news og boomernes dårlige undskyldninger.

Forestillingen sætter de studerendes spørgsmål og overvejelser i centrum i en improviseret historie skabt af freestylerapper Frederik Wium og improskuespillerne Lars Udengaard og Susanne Billeskov og komiker Valdemar Pustelnik.
Her inviteres de studerende til at deltage med deres egne erfaringer og holdninger i en sjov behandling af vores tids mest alvorlig emne.

Forestillingen varer 60 minutter og kan bookes fra 15. september og resten af skoleåret.
Der er mulighed for at indgå i dialog om at medtage emner og tematikker, som har været behandlet i tidligere undervisningsforløb, så vi kan gøre det så relevant for de studerende som muligt.

Pris for forestillingen er 22.500 kroner inkl transport.

*Der søges om refusionsgodkendelse af forestillingen hos Statens Kunstfond, og svar på ansøgning forventes i løbet af efteråret.

Hvis I har spørgsmål og ønsker at høre om mulighederne kan I kontakte mig på: valdemar@comedyklubben.dk eller på 26232151 eller skrive til producent Marie Egetoft på marie@comedyklubben.dk.

Vi havde besøg af Frederik, Lars og Valdemar fra Comedyklubben med forestillingen ”Din klode? Din fremtid?”. Ca. 400 2.g’ere og hf’ere var underholdt igennem hele forestillingen og blev inddraget på måder, så de ikke havde tid til at kede sig. Der var variation og fart på. Og samtidig lykkedes det dem at få eleverne til at reflektere over klodens fremtid og deres egne valg på en sjov og anderledes måde. Jeg kan kun varmt anbefale at booke trioen, hvis I ønsker at få nogen ud, der ved, hvordan de fastholder unges fokus og samtidig skaber rum til refleksion.

Niels Ejgil Trebbien Dybbro, Uddannelseschef Greve Gymnasium

Booking

Er du interesseret i at booke forestillingen?
Send os information om den ønskede dato og vi vender tilbage.

Refshalevej 167F, 1432 København K