Odsherred Teater: Comedy Surprise med vært Valdemar Pustelnik - Comedyklubben

Odsherred Teater: Comedy Surprise med vært Valdemar Pustelnik

Lasse Madsen

Lasse Madsen er en af de største nye stjerneskud på den danske stand-up scene. Især på Instagram har hans sjove videoer samlet et stort publikum, men han har længe bevist, at han er så meget mere end sjove videoer, og med sit seneste oneman show spillede han for fulde hus over hele landet.Lasse Madsen især er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinærer gode improvisation. Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Hjemmebanen er på stand-up scenen, og det viser han tydeligt! Han er altid en garanti for et godt stand up show.

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Steen Molzen

Steen leverer klassisk stand-up. Stand-up, der får os til at grine af verden, dens indbyggere og alt det, vi går og laver. Det er skarpt, det er præcist, det er sjovt – og det er effektivt. Gennem de seneste år har han været med på tour, når stand-uppen skulle rundt i landet – og her skulle man tro, at Steen altid optrådte på hjemmebane. Publikum er med ham fra første ord – og de får 100% stand-up for pengene.

Odsherred Teater, Nykøbing Sj.

Algade 36, Nykøbing Sj
19 October 2023, 7:30

Kunstnere

Lasse Madsen

Valdemar Pustelnik

Steen Molzen

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker