Comedyklubben Sommersted: Victor Lander, Jakob Svendsen, Valdemar Pustelnik - Comedyklubben

Comedyklubben Sommersted: Victor Lander, Jakob Svendsen, Valdemar Pustelnik

Victor Lander

Victor Lander! Drengen der debuterede som 13-årig for Anders Matthesen og hvis ego levede i mange år på dette. I dag nævner han heldigvis sjældent sin debut. Grunden er, at han har formået at flytte baren for hans karriere endnu højere år for år. Victor har været ét af de nye håb ved Zulu Comedy Galla. Udgivet 3 oneman-shows; “Victors Forældre Skal Skilles“, “Det Store Skilsmisseshow” & “Victor Flytter Hjemmefra“.
Som mange andre TV-værter & personligheder startede Victor med at lave børnefjernsyn. Han spillede Søn i Ramasjang-programmet “Sikker & Søn”. Efterfølgende har han været med i Stormester samt været vært i begge Lego Masters Danmarks to sæsoner! I 2022 tager han på Danmarks Turné med sit nye oneman-show “Weekend“.

Han er et klokkeklart valg, hvis du ønsker underholdning i øjenhøjde!

Jakob Svendsen

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob Svendsen fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

Men tag ikke fejl af Jakob. Han er vidunderlig sjov, og tager stensikkert publikum med under armen og giver dem en fantastisk aften.

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Banehuset Sommersted

Industrivej 17
27 October 2023, 8:00

Kunstnere

Victor Lander

Jakob Svendsen

Valdemar Pustelnik

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker