Comedyklubben Skanderborg: Jakob Thrane, Jacob Wilson og Valdemar Pustelnik - Comedyklubben

Comedyklubben Skanderborg: Jakob Thrane, Jacob Wilson og Valdemar Pustelnik

Jakob Thrane

Jakob Thrane er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der storhittede med sangen ”Forfest” i 2015, og stadig udkommer med sketches og ny musik. De udkom også som en sitcom på Zulu under titlen “Umage”.  I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere. Helt uerfaren er Jakob heller ikke, da han har optrådt siden 2009 og har besteget scener i hele landet. Han har turneret landet rundt med sit oneman-show “Hurtig” og så har han været med i Stormester sæson 4.

Jacob Wilson

Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot.

Jacob Wilson har også kunnet opleves i sit anmelderroste one man show “Live fra Comedy ZOO”, der blandt andet fik fire hjerter og “teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politiken, samt som stærkt charmerende og satirisk morsom nyhedsvært i TV2s “Live fra Bremen”.
Jacob er en vaskeægte klubkomiker, der nyder at tage rundt på landets mange mindre spillesteder, for at give publikum den nærhed og intimitet, som faktisk er stand-uppens hjemmebane. Jacob er én af landets skarpeste i netop dén disciplin.

Niels-Peter Henriksen

Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk. NP leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet. Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder – for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi, for Hammel Kommune… Der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

Skanderborg Bryghus

Danmarksvej 17
07 September 2023, 8:00

Kunstnere

Jakob Thrane

Jacob Wilson

Niels-Peter Henriksen

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker