Comedyklubben Skanderborg: Victor Lander og Simon Tang - Comedyklubben

Comedyklubben Skanderborg: Victor Lander og Simon Tang

Victor Lander

Victor Lander! Drengen der debuterede som 13-årig for Anders Matthesen og hvis ego levede i mange år på dette. I dag nævner han heldigvis sjældent sin debut. Grunden er, at han har formået at flytte baren for hans karriere endnu højere år for år. Victor har været ét af de nye håb ved Zulu Comedy Galla. Udgivet 3 oneman-shows; “Victors Forældre Skal Skilles“, “Det Store Skilsmisseshow” & “Victor Flytter Hjemmefra“.
Som mange andre TV-værter & personligheder startede Victor med at lave børnefjernsyn. Han spillede Søn i Ramasjang-programmet “Sikker & Søn”. Efterfølgende har han været med i Stormester samt været vært i begge Lego Masters Danmarks to sæsoner! I 2022 tager han på Danmarks Turné med sit nye oneman-show “Weekend“.

Han er et klokkeklart valg, hvis du ønsker underholdning i øjenhøjde!

Simon Tang Møller

Simon er ét af de mest arbejdsomme talenter vi har i Danmark. En 3. plads ved DM i Stand-up 2018 & en nominering som “Årets Talent” ved Zulu Comedy Galla 2020, har slået hans navn fast i branchen. Med hans uskyldige og charmerende jyske lune, indtager han scenen med manér. Gennemtænkt og selvironisk joker han med hverdagens udfordringer.

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Skanderborg Bryghus

Danmarksvej 17
25 October 2023, 8:00

Kunstnere

Victor Lander

Simon Tang Møller

Valdemar Pustelnik

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker