Comedyklubben Skanderborg: Natasha Brock, Omar Marzouk og Pustelnik - Comedyklubben

Comedyklubben Skanderborg: Natasha Brock, Omar Marzouk og Pustelnik

Natasha Brock

Lad dig ikke narre af Natasha rare og uskyldige udseende. Hun er skarp, spydig og skide sjov! Natashas emnevalg er bredt. Alt fra finurlige observationer i dagligdagen, til bagsiden af det at være kvinde. Stilen og energien på scenen er rolig. Og det gør bestemt intet, for med en kombination af enormt velskrevne jokes og nærhed til publikum, vælter hun udover scenekanten. Glæd dig! Vi lover, at det ikke bliver sidste gang du ser til hende!

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Omar Marzouk

Omar har igennem årene begejstret tv-seere, publikum og anmeldere når han har sørget for både grin og diskussion. Omar kunne i 2012 opleves i “Omars Ark” på DR2 samt i det anmelderroste one-man show “Omskåret”, der blandt andet fik fem stjerner i BT, fire stjerner i Børsen og fire hjerter i Politiken. Senest har man kunnet opleve Omar Marzouk, da han var rundt i landet med sit one man show “Bange for sjov”.
Omar Marzouk har desuden kunnet opleves i den roste “Stand-up Revy” fra 2016 til 2023 hvor han med Flemming Jensen, Michael Schøt og Sebastian Dorset leverer samfundssatire på højeste plan.

Skanderborg Bryghus

Danmarksvej 17
02 April 2024, 8:00

Kunstnere

Natasha Brock

Valdemar Pustelnik

Omar Marzouk

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker