Comedyklubben på Parkteatret Frederikssund - Comedyklubben

Comedyklubben på Parkteatret Frederikssund

Victor Lander

Victor Lander! Drengen der debuterede som 13-årig for Anders Matthesen og hvis ego levede i mange år på dette. I dag nævner han heldigvis sjældent sin debut. Grunden er, at han har formået at flytte baren for hans karriere endnu højere år for år. Victor har været ét af de nye håb ved Zulu Comedy Galla. Udgivet 3 oneman-shows; “Victors Forældre Skal Skilles“, “Det Store Skilsmisseshow” & “Victor Flytter Hjemmefra“.
Som mange andre TV-værter & personligheder startede Victor med at lave børnefjernsyn. Han spillede Søn i Ramasjang-programmet “Sikker & Søn”. Efterfølgende har han været med i Stormester samt været vært i begge Lego Masters Danmarks to sæsoner! I 2022 tager han på Danmarks Turné med sit nye oneman-show “Weekend“.

Han er et klokkeklart valg, hvis du ønsker underholdning i øjenhøjde!

Jonas Kjærsgaard

Jonas Kjærsgaard er ikke som de fleste andre unge komikere i Danmark. Han leverer et anderledes show, som du med garanti vil huske. Jonas leverer hurtige og klassiske one-liners blandet med surerealistiske og skøre påfund og historier. Dette fremføres med en drenget charme og glimt i øjet. Jonas Kjærsgaard er kendt i komikerkredse for sine fantasifulde jokes, skarpe publikumskontakt, og originale brug af scenerummet, det har medført at han i 2021 blev nomineret som Årets Talent ved Zulu Comedy Galla. Jonas Kjærsgaard er med sin syrede komik med til at udvikle genren, alt imens han stadig formår at fremstå cool og tilbagelænet. Jonas Kjærsgaard har optrådt på størrer og mindre scener rundt omkring i hele landet, og optrådte som et af De Nye Håb i 2015 til Zulu Comedy Galla.

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Parkteatret Frederikssund

Jernbanegade 41, Frederikssund
23 October 2023, 7:00

Kunstnere

Victor Lander

Jonas Kjærsgaard

Valdemar Pustelnik

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker