Comedyklubben Ikast: Ane Høgsberg, Mikkel Klint Thorius, Valdemar Pustelnik - Comedyklubben

Comedyklubben Ikast: Ane Høgsberg, Mikkel Klint Thorius, Valdemar Pustelnik

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. I foråret 2019 lavede hun sit soloshow Døden Har En Årsag. Til efteråret 2022, tager hun endnu engang en tur rundt i Danmark med hendes nyeste show; “Morskab”.

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i stand-up 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.
Du kender Mikkel fra Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu, som han i øvrigt også vandt! Sit første one man show ”Hvid skyld”, der også udkom hos Netflix. Senest har han turneret Danmark med sit onemanshow “Vanvittig”.
Selvom Mikkel, allerede nu, er blandt de etablerede og hårdtarbejdende komikere i landet, vil vi vove at påstå, at du kommer til at kigge tilbage på hans karriere og sige: “Jeg så ham da han var på vej op”. For Mikkel bliver stor. Han bliver rigtig stor.

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Bakkehuset Ikast

Strøget 47, Ikast
10 May 2023, 8:00

Kunstnere

Ane Høgsberg

Mikkel Klint Thorius

Valdemar Pustelnik

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker