Comedyklubben Hvidovre: Lars Udengaard, Anders Andresen, Valdemar Pustelnik, Elias Orwell - Comedyklubben

Comedyklubben Hvidovre: Lars Udengaard, Anders Andresen, Valdemar Pustelnik, Elias Orwell

Lars Udengaard

Tryllekunst, skuespil, improcomedy – Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.

Anders Andresen

Siden 2008 år har Anders optrådt professionelt til alle slags arrangementer. Anders blander trylleriet med masser af humor. Du får ikke en klassisk tryllekunstner med høj hat, kaniner i ærmet og kiksede glimmer jakkesæt. Til gengæld får du en ung kæk fyr, med en glimt i øjet, der med fingerfærdig og til tider absurd humor skaber en særlig underholdning.

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Elias Orwell

I 2019 blev Elias Danmarksmester i Freestylerap.

Freestyle rap er improviseret underholdning. Og Elias er en af de absolut sjoveste til det. Derfor kan det altid tilpasses præcist til dit specifikke arrangement og kan handle om præcis hvad du ønsker.
Især velegnet til jule- og påskefrokoster, konfirmationer, polterabender, bryllupsfester og lign.

Teater Vestvolden

Hvidovrevej 241
27 November 2022, 2:00

Kunstnere

Lars Udengaard

Anders Andresen

Valdemar Pustelnik

Elias Orwell

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker