Comedyklubben København: Lasse Madsen, Jakob Svendsen, André Jakobsen - Comedyklubben

Comedyklubben København: Lasse Madsen, Jakob Svendsen, André Jakobsen

Lasse Madsen

Lasse Madsen er en af de største nye stjerneskud på den danske stand-up scene. Især på Instagram har hans sjove videoer samlet et stort publikum, men han har længe bevist, at han er så meget mere end sjove videoer, og med sit seneste oneman show spillede han for fulde hus over hele landet.Lasse Madsen især er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinærer gode improvisation. Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Hjemmebanen er på stand-up scenen, og det viser han tydeligt! Han er altid en garanti for et godt stand up show.

Jakob Svendsen

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob Svendsen fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

Men tag ikke fejl af Jakob. Han er vidunderlig sjov, og tager stensikkert publikum med under armen og giver dem en fantastisk aften.

Vært: André Jakobsen

André Jakobsen er stormet ind på den Danske stand-up scene. Han har været i finalen i DM i Stand-up, har optrådt på Skanderborg Festival og optrådt på diverse scener i hele landet. André er sjov helt ind til benet og han er stensikkert kommet for at blive.

Brewpub København

Vestergade 29, København K
13 September 2022, 8:00

Kunstnere

Lasse Madsen

Jakob Svendsen

André Jakobsen

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker