Comedyklubben Frederiksværk: Valdemar Pustelnik, Lars Udengaard, Anders Lilleøre, Pelle Møller - Comedyklubben

Comedyklubben Frederiksværk: Valdemar Pustelnik, Lars Udengaard, Anders Lilleøre, Pelle Møller

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show “Dansk, danskere”.

Lars Udengaard

Tryllekunst, skuespil, improcomedy – Lars Udengaard kan det hele og lidt til, og han er en super underholder for både børn og voksne. En herre med et kvart århundredes erfaring i underholdningsbranchen, og som aldrig skuffer.

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre er en tryllekunstner og tankelæser af allerhøjeste klasse. Du har måske set ham i “Noget i ærmet” på Xee, hvor han giver folk de vildeste og overraskende oplevelser med magi helt tæt på, ligesom han har optrådt til Zulu Comedy Festival og turneret med Rune Klan. Du kan allerede nu godt glæde dig til en fantastisk mulighed for at opleve Anders Lilleøre helt tæt på.

Gjethuset, Frederiksværk

Gjethusgade 5, 3300 Frederiksværk
16 October 2022, 3:00

Kunstnere

Valdemar Pustelnik

Lars Udengaard

Anders Lilleøre

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker