Comedyklubben Frederikssund: Phillip Devantier, Morten Wichmann, Lasse Madsen - Comedyklubben

Comedyklubben Frederikssund: Phillip Devantier, Morten Wichmann, Lasse Madsen

Vært: Phillip Devantier

Phillip er indbegrebet af funnybones, og så er han en af de bedst forberedte komikere i landet. Han serverer sine finurlige og let genkendelige fortællinger fra hverdagen med stor indlevelse og selvironi – og fyrer jokes af i så højt et tempo, at der er reelt fare for at få mavekneb af grin.
Phillip har levet af at lave stand-up siden 2016. I 2018 vandt han DM i Stand-up. Han har siden da været optrådt på klubscener i hele landet, optrådt til Red Barnets årlige velgørenhedsshow og haft sin egen Danmarksturne.

Morten Wichmann

Morten Wichmann blev for alvor landskendt gennem TV2 Zulus 4. omgang af Comedy Fight Club. I marts 2011 startede han podcasten Fup i farvandet med Comedy Fight Club kollegaen Mikkel Malmberg. Wichmann har udgivet onemanshowet ”Morten Wichmann gør sin ting” & “Gangsta”, og derudover er han en af landets mest brugte tekstforfattere på comedyprogrammer som ”Tæt på Sanheden med Jonatan Spang”, ”Giver det mening ifølge Torben Chris” & ”Nørgaards Netfix”. Wichmann er også en del af firkløveret bag en af Danmarks absolut bedste comedyudgivelser ”Rage Against The Mainstream”.

 

Lasse Madsen

Lasse Madsen er en af de største nye stjerneskud på den danske stand-up scene. Især på Instagram har hans sjove videoer samlet et stort publikum, men han har længe bevist, at han er så meget mere end sjove videoer, og med sit seneste oneman show spillede han for fulde hus over hele landet.Lasse Madsen især er kendetegnet ved sin jyske charme, stærke jokes og ektraordinærer gode improvisation. Han var æsel ved Zulu Comedy Galla 2017 og har haft succes på DR Ultra Snydt med Mahamad Habane, der opnåede en nominering til TV Prisen. Hjemmebanen er på stand-up scenen, og det viser han tydeligt! Han er altid en garanti for et godt stand up show.

Parkteatret Frederikssund

Jernbanegade 41, Frederikssund
05 September 2022, 12:00

Kunstnere

Phillip Devantier

Morten Wichmann

Lasse Madsen

Andre Kommende shows

Her kan du se alle de kommende shows i hele landet, bliv inspireret eller vælg din farvorit komiker