Mikkel Klint Thorius

Comedyklubben Viby Sjælland: Mikkel Klint Thorius & Sofie Flykt

Mikkel Klint Thorius

Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i stand-up 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.

Mikkel er tidl. vinder af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Han debuterede med sit første one man show ”Hvid skyld”, der også udkom hos Netflix.

Sofie Flykt

Med sin personlige, ærlige og intelligente stil deler Sofie Flykt ud af livserfaringer, observationer og anekdoter fra et relativt almindeligt menneske i tredivernes synspunkt. Hun er hardcore og ikke bange for at gå til stregen – og nogle gange over, når hun taler om alt det fede og knap så fede ved at være menneske i dagens Danmark.

Flykt har lavet stand-up siden 2010, og du kender hende måske også som en af stemmerne fra podcastene Det Værste Par og Schøtministeriets Nyugesamtaler, eller som den, der skriver meget af det, du griner af i Schøtministeriet og Quizzen på DR2, eller som kioskmedarbejderen i Super Brugsen Søholm tilbage i startnullerne. Ligegyldigt hvad, så kender du hende... en lille bitte smule... du har hørt om hende...s arbejde.

Søndergade 13 4130 Viby S

Sofie Flykt