Mikkel Rask

Comedyklubben Tune: Mikkel Rask, Simon Væver & Sofie Flykt

Mikkel Rask

Mikkel Rask har på få år bidt sig fast i inderkredsen af dansk stand-up. Han er desuden en flittigt anvendt tekstforfatter på tv comedy programmer. Mikkels comedy er kniv skarp, og som en klassisk komiker, tager han udgangspunkt i hans egen krig mod verden omkring ham, med emner og oplevelser vi alle kan nikke genkendende til.

Sofie Flykt

Med sin personlige, ærlige og intelligente stil deler Sofie Flykt ud af livserfaringer, observationer og anekdoter fra et relativt almindeligt menneske i tredivernes synspunkt. Hun er hardcore og ikke bange for at gå til stregen – og nogle gange over, når hun taler om alt det fede og knap så fede ved at være menneske i dagens Danmark.

Flykt har lavet stand-up siden 2010, og du kender hende måske også som en af stemmerne fra podcastene Det Værste Par og Schøtministeriets Nyugesamtaler, eller som den, der skriver meget af det, du griner af i Schøtministeriet og Quizzen på DR2, eller som kioskmedarbejderen i Super Brugsen Søholm tilbage i startnullerne. Ligegyldigt hvad, så kender du hende... en lille bitte smule... du har hørt om hende...s arbejde.

Vært: Simon Væver

Danmarksmesteren i Stand-up 2019 er hoppet med på Comedyklubben-holdet. Simon Væver er energisk ung herre, som tog publikum med storm under DM i Stand-up. En forrygende og alsidig komiker, som vi glæder os til at få rundt i landet.

Tune Center 5C 4030 Tune
Vil du have mad inden show, så book på bekkerskaffebar.dk

Simon Væver

Sofie Flykt