Sunny Cagara

Comedyklubben Junior på Comedy Zoo

Sunny Cagara

I Comedyklubben er vi så glade for, at arbejde sammen med Sunny Cagara. Sunny har optrådt rundt omkring i verden i lande som, Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, England og USA i New York og Las Vegas. Gennem de sidste 10 år har han haft mere end 1500 shows, så vi garanterer, at han leverer et fantastisk show. Sunny show består af magi, stand-up og tankelæsning….Så pas på hvad I tænker og pas på uret for han er også ret god til at stjæle ure.

Du kender måske Sunny fra Danmark har talent 2019, hvor han fik en flot 2. plads. Eller måske kender du ham som "tricktyv", da han ofte er i medierne og giver gode råd til hvordan man undgår at blive bestjålet.

Klaskefar

Klaskefar er historien om debutanten, der blot skulle bruge en enkelt aften på at
gøre sit indtog på den danske rap scene. Han vandt MC’s Fight Night finalen 2014
efter at have charmeret sig ind på DRs fyldte koncertsal og dommerne, og er stadig
en af Danmarks bedste freestylerappere. Klaskefar er særligt god til at inddrage
publikum med sine improviserede rim og finde en fælles humor der både er sjov for
de yngste, de unge og de ældre.

Martin Zarp

Martin Zarp er en fantastisk og erfaren improkomiker. Der er nærmest ikke den scene, han ikke har stået på i landet, og han har også indtaget flere af de udenlandske. Han er en mester i at gribe øjeblikket og gøre det uhyggeligt morsomt. Det er altid super aftener, når Zarp er med.

Vært: Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet. Som en af de få danske komikere herhjemme, optræder Valdemar også på Engelsk, og har bl.a. deltaget på Edinburgh Fringe Festival i 2012, 2013, 2014 og 2015. Valdemar er vært på podcasten “Den dumme dumme quiz”, og spillet med i en række tv-produktioner, bl.a. “Simon Talbots Sketchshow” på TV2 Zulu og “Store Lars”, der vises på TV3 i efteråret 2019.

Valdemar har 4 soloshows i bagagen og spiller i 2019 og 2020 sit nyeste show "Dansk, danskere".

Kompagnistræde 19, 1208 København København

Valdemar Pustelnik

Klaskefar

Martin Zarp