Ane Høgsberg

Comedyklubben Holbæk: Anders Grau og Ane Høgsberg

Ane Høgsberg

Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. Til foråret 2019 laver hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag.

Anders Grau

Anders Grau er en unik fortæller og en humorist i særklasse. Han overrasker dig og angriber emner fra vinkler, som du bliver forundret over ikke selv at have lagt mærke til. I 2013 fik Grau meget fortjent Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden været en efterspurgt spiller på comedyscenen. Han er kendt som den lidt emsige og lidt for personlige vejrvært Anders Jørgensen fra Sommervejret på DR2, og lige nu optræder han på DR3 i serien "10 år senere" sammen med Martin Høgsted.

Han har lavet sit første stand-up show “Bekymringsfabler” fra 2015, og været deltager i en række programmer på dansk tv og radio.

Vært: Mikkel Rask

Mikkel Rask har på få år bidt sig fast i inderkredsen af dansk stand-up. Han er desuden en flittigt anvendt tekstforfatter på tv comedy programmer. Mikkels comedy er kniv skarp, og som en klassisk komiker, tager han udgangspunkt i hans egen krig mod verden omkring ham, med emner og oplevelser vi alle kan nikke genkendende til.

Filmtorvet 1 4300 Holbæk

Mikkel Rask

Anders Grau