Phillip Devantier

Comedyklubben Give: Phillip Devantier, Niels-Peter Henriksen & Simon Tang

Phillip Devantier

Phillip er en af de nye tilføjelser i dansk comedy - ikke desto mindre vandt han DM i Stand-up i 2018. En super sjov og selvironisk komiker, der selvfølgelig skal med Comedyklubben rundt i landet for at lægge scenerne ned. Der er fart på, når Devantier sætter i gang, så vær klar til at blive blæst bagover af grin.

Niels-Peter Henriksen

Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk. Den erfarne 44-årige komiker, leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet. Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder - for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi, for Hammel Kommune...trist men sandt, trist men sandt... Men der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

 

Vært: Simon Tang

Simon Tang var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedygalla 2020, og det var aldeles velfortjent. Han er en forrygende sjov gut med anderledes takes på hverdagen, som af samme årsag også har været finalist i DM i Stand-up.

Torvet 1 7323 Give

Simon Tang

Niels-Peter Henriksen